Nieuws

De kracht van samenwerken.

Bij Perqa geloven we in de meerwaarde van samenwerken. Dat doen we dus ook graag.

De basis van effectief drukwerk is een doordacht concept. Het begint met een samenwerking met onze klant een treffend ontwerp, gebaseerd op een duidelijk doel hierbij zijn creatieve vormgeving en de juiste materiaalkeuze onmisbaar voor een optimaal eindresultaat. Dan het technisch aspect het drukken, afwerken en eventueel transport van het drukwerk.

Het team van Perqa is optimaal op elkaar ingespeeld echte Ossenaren met een passie voor hun grafische vak!

Perqa.

Gepassioneerd van mijn vak vertel ik u graag alle ins & outs op het gebied van druk en printwerk. Als geen ander ga ik op zoek naar de juiste producten en materialen welke het beste aansluiten bij uw reclame uitingen. En als het vaak niet kan... kan het toch!
Kennismaken leuk! 06-48750273

Mark van Ballegooy

Commercieel Directeur / eigenaar
Perqa24092018ZA018-bewerkt

Creatief vormgever in hart en nieren. Up Reclame staat voor een unieke positionering. U kunt rekenen op reclame met richting, ideeën die aansluiten bij uw wensen en een out-of-the-box-uitwerking. Daarbij halen wij al onze creativiteit en flexibiliteit voor de dag in nauwe samenwerking met het team van Perqa Drukkerij. Met doelgroepgerichte reclame brengen wij uw producten en diensten naar een hoger plan.
Koffie? 06-51605786

Joep Derksen

Creatief Vormgever