Nieuws

Van der Heijden ontwerpt vs Perqa Drukkerij

Als ontwerper probeer je voor iedere opdrachtgever maatwerk te leveren. Ook qua drukwerk wil je graag dat hetgeen je hebt bedacht perfect past bij die specifieke opdracht. Je geeft middels het juiste materiaal (Papiersoorten) en afwerking (Bindwijze en drukwerkveredeling) net even dat extra gevoel mee waardoor het ontwerp het best tot zijn recht komt.

De welbekende online drukwerk giganten kunnen tegen een scherpe prijs aanbieden door de diversiteit in het aanbod zo gering mogelijk te houden. Hierdoor werken ze met bulk opdrachten. Op zich een prima gedachte, maar ieder stuk drukwerk lijkt hierdoor op elkaar. Tijdens de bestelprocedure wordt ik gedwongen om keuzes te maken in formaat, papiersoort, gramsgewicht etc. En hetgeen ik voor ogen heb zit er nèt niet tussen.

Bij Perqa zijn de opties vele malen breder. In principe is alles mogelijk. Er wordt – in samenspraak met de techneuten – altijd naar de best passende (maatwerk) oplossing gezocht. Hierdoor komen mijn hersenspinsels op papier op de manier hoe ik het heb bedoelt. Het persoonlijke contact om even lekker te sparren is hierin de belangrijkste factor. En waarom zouden we überhaupt ‘ver weg’ gaan shoppen als we het hier in Oss gewoon de mogelijkheden hebben?