Nieuws
Stichting Oss Cultureel

Stichting Oss Cultureel vs Perqa Drukkerij

Perfecte producties.

Als  bij Stichting Oss Cultureel over ‘een productie’ wordt gesproken heeft dat inhoudelijk een andere betekenis als ‘de productie’ waar alle medewerkers van Perqa dagelijks bij zijn betrokken.

Onze culturele producties – zoals elk jaar het kerstverhaal van BrabantTalent, elk even jaar een musical en elk oneven jaar de theaterroute Oeverloos – hebben over het algemeen looptijden van verhaallijn tot voorstelling van 1 tot 2 jaar. In dat tijdspad komen allerlei artistieke, creatieve, logistieke en praktische zaken aan de orde die binnen een groep ambitieuze mensen worden afgestemd. En bijna altijd met een ruime uitloop om een besluit te nemen . . . behalve als het over drukwerk gaat. Dan moet alles snel en liefst nog sneller en wordt de drukker – Perqa dus – geconfronteerd met een deadline die in hun productie proces eigenlijk niet haalbaar is!

Het zijn bij Perqa gelukkig geen mensen van veel woorden en de reactie ‘dat kan niet’ komt in hun bedrijfsvocabulaire sowieso al niet voor. Hooguit een lichte zucht en daarbij de geruststelling dat ze er voor gaan zorgen! En dat gebeurt dan ook, zonder al te veel plichtplegingen of contracten. Met daarbij voor ons het heilige voornemen de volgende keer eerder contact op te nemen.

Gelukkig lukt dat ook en voor SOC is er inmiddels met Perqa een prettige en loyale verstandhouding gegroeid. Al vele jaren vertrouwen we het kleurrijke drukwerk van flyers, brochures en programmaboekjes aan hen toe. Met bij elke opdracht het meedenken en adviseren in grafische mogelijkheden. Met kwalitatief vakwerk en leveringen naar keuze: kleine hoeveelheden kunnen worden afgehaald, grote – en vooral zware – partijen worden op het aangegeven adres ‘pünktlich’ afgeleverd waarbij de Perqa medewerker pas vertrekt als alles daar staat waar de opdrachtgever het graag wil hebben.

Verschillende ‘producties’ weliswaar, wel veel Perqa begrip om die voor beide partijen tot in de perfectie uit te voeren.